2008 m. sausio 16 d., trečiadienis

gera diena

Šiandien nuotaikos geresnės ... tam yra kelios priežastys ...
- tam padėjo,kad paskambino gera draugė (A.B.) ir išklausė,kas dedasi mano galvoj ...
- atsibodo depresuoti :)))))

beje, šiandien pradėjau dėti viską iš eilės į dėžes ... sunku , bet jausmas geras :)))

Rapolui buvo nesėkminga diena tualeto atžvilgiu ... niekaip nespėjo . o kaltas buvo vanduo, kurio reikėjo šiandien itin daug išgerti ... gal kada išmoksim ...
Tiesa, Dariaus (ne)rūkymas irgi eina gera linkme ...

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

hm...labai idomu! Darius meta rukyti! Kazi kelinti metai jau taip...A? Na bet visokeriopos sekmes jam! Baisu daiktas tas nikotinas - tu teisi Irut.
Teisi tu ir del daugelio kitu dalyku...tik jus zinote kaip jums sunku pastaruoju metu. Zinai, as net neisivaizdavau, kad yra TAIP nelengva. O ypatingai jums zmonems, kurie yra tokie tikri ir gyvenantys "is visu jegu". Turiu galvoje jusu nora GYVENTI. Tik paziurek i save siandien. Kur esi su kuo ir ka darai. Manau, kad galite pasigirti graziu gyvenimu. Abu esate GRAZUS ZMONES ir turite labai grazu zmoguti, kuris turbut yra labiausiai laukimas uz Atlanto. :)Tikiu, kad per tuos metus JAV sutikote daug jums artimu sirdziu. Ju skaicius turbut net didesnis nei sirdziu jusu laukianciu Lietuvoje. Visgi septyneri metai...Bet neisivaizduojate kokios dideles sirdys jusu laukia Lietuvoje! Ir ne tik...As manau, kad JUSU ten laukia grazi ateitis. Bus sunku, bet...kam lengva? Juk ir tie septyneri metai nevisada buvo lengvi. Manau, kad kuo puikiausiai istversite Nauja pradzia. Ir tikiu, kad ji bus daug lengvesne.
x x x Vaida