2007 m. spalio 28 d., sekmadienis

Blogas atidarytas !!!!






sveiki visi !!! pagaliau atėjo laikas ir man susikurti blogą.... bet kažko šis žodis man ne taip skamba.... skamba ,kaip prieveiksmis, o ne ,kaip daiktavardis :)Susikūriau aš jį tam ,kad galėčiau su visais dalintis savo išvažiavimo iš JAV ir grižimo i Lietuvą mintimis. Ne visada jos bus skaidrios, rišlios , bet stengsiuos nieko negražinti ir nemeluoti. O jus visus kviečiu komentuoti, palaikyti mus, patarti, pabarti, pakritikuoti... Bus labai įdomu skaityti. Taip palaikysim ryšį su visais,kurie mums BE GALO brangūs...


tai tiek šiam kartui.

Sigi, ačiū - Tavo dėka pataisiau nuotrauką :) ačiū ...




P.S. Mane ką tik Mindaugas Ž. informavo ,kad yra lietuviškas žodžio "blogas" atitikmuo ,kurį nuo dabar ir naudosim - TINKLARAŠTIS !!!! Valio kalbininkams !!!

5 komentarai:

Treiniai rašė...

cia tik bandau....
bet kaip ta nuotrauka paversti ???kas padesit ???

Sigis rašė...

Na stai , jau radau naudingos informacijoss. Tokio keisto zodzio kaip Tinklarashtis nebuvau ne girdejes :)

http://www.blogger.com/home leidzia redaguoti paskelbta informacija. Galima prisegta paveiksliuka istrint ir prisegti jau teisingai is anksto pasukta.

Treiniai rašė...

na, viska isbandziau , bet man nuotrauka , Sigi , nepasivercia... kad ja ir sutvarkau pas savo "pictures" failuose, ji man cia isikrauna tokia :(

Sigis rašė...

Matyt naudoji kokia per gudzria programa, kuri teisingai pavaizduoja paveiksliuka. Neapsigausi jei naudosi Windows Picture And Fax Viewer, kuri yra kiekviename kompe su windows.

Treiniai rašė...

aciu , Sigi !!!!